Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Uw onroerend goed dient voortdurend te worden beschermd en te worden onderhouden om waardevermindering tegen te gaan. Een goede uitstraling, de juiste huurder op de juiste locatie tegen de beste huurprijs. De Van Leur Groep kan u van dienst zijn op alle gebieden van vastgoedbeheer. Of het nu gaat om advies, financiële en administratieve taken of de verbouwing van uw pand, wij staan voor u klaar. Van Leur Groep is uw partner voor leegstandsbeheer en wij kunnen u adviseren over herontwikkeling om uw pand weer tegen de beste voorwaarden te verhuren. Heeft u interesse in onze diensten, neem dan contact met ons op voor meer informatie over alle professionele oplossingen die wij u kunnen bieden.

Van Leur Groep diensten in vastgoedbeheer

De diensten van de Van Leur Groep op het gebied van vastgoedbeheer zijn onder te verdelen in:

  • Periodiek onderhoud
  • Herontwikkeling
  • Leegstandsbeheer

Wij kunnen uw pand herontwikkelen van een kantoorpand naar een tijdelijk of permanent woonpand, of andersom. Samen met u maken wij een plan, na gedegen onderzoek, om tot een oplossing te komen voor uw onroerend goed zodat deze rendabel wordt of blijft. De Van leur Groep kan uw pand verbouwen, onderhouden en beveiligen. Door onze brede kennis op tal van terreinen, kunnen wij u een totaalconcept aanbieden voor al uw onroerend goed. Wij zetten onze klanten centraal en staan garant voor maximale kwaliteit.

Herontwikkeling van uw pand, kies voor de expertise van de Van Leur Groep

Indien u uw pand een andere bestemming wenst te geven om zo tot een beter verhuurmogelijkheid te komen, dan kunt u hiervoor een beroep doen op de expertise van de Van Leur Groep. Wij stellen samen met u een herinrichtingsplan op, afgestemd op uw wensen. Wij denken hierin graag met u mee. Alle uitvoeringswerkzaamheden voor de verbouwing van bijvoorbeeld kantoor naar woning of omgekeerd, kunnen wij voor onze rekening nemen. De Van Leur Groep staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en een perfect resultaat.

Van Leur Groep biedt u een totaaloplossing voor leegstandsbeheer en volstandsbeheer

Zowel bij leegstand als volstand biedt de Van Leur Groep een totaaloplossing op elk gebied. Wij kunnen ontwikkelen, beheren, verbouwen, onderhouden, inrichten. Ook uw contracten, bestaande of nieuwe, kunnen wij voor u onderzoeken of opstellen. Indien u gebruik wilt maken van onze expertise op het gebied van leegstandsbeheer, dan stellen wij samen met u een gedegen plan op, afgestemd op uw wensen op het gebied van gebruik van het onroerend goed, leegstandsduur en uw budget. Wij kunnen gebruikers of bewoners voor u selecteren, contracten opstellen en u het administratief en financieel beheer uit handen nemen.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex