Schilderwerken

Schilderwerken & beglazing

Voor al uw schilderwerk gaat u naar de Van leur Groep. Onze jarenlange ervaring met schilderwerk, zowel binnen als buiten, staan garant voor een geweldig en duurzaam resultaat. De bescherming van uw onroerend goed is een belangrijke factor voor het behoud ervan. Na een persoonlijk gesprek over uw wensen en behoeften starten wij onze werkzaamheden met een analyse van de situatie van uw pand. Wat zijn de mogelijke weersinvloeden op het onroerend goed, welke materialen kunnen het beste worden gebruikt, welke ondergrond dient te worden aangebracht en tenslotte, welke verfsoort voldoet het beste. Door toepassing van de beste en modernste technieken en onze uitgebreide analyse bent u zeker van een perfect resultaat.

Nieuwbouwprojecten

Ook voor grootschalige utiliteitbouw, parkeergarages, scholen en  planmatig vastgoed onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Er is door de jaren heen veel ervaring opgedaan in dit soort projecten. Voor referentie projecten verwijzen wij u door na onze referentie pagina.

Bijzondere projecten door Van Leur Groep

De Van Leur Groep is uw partner voor bijzondere projecten. Wij analyseren uw project en komen samen met u tot de beste oplossing. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige verfsystemen en coatingsystemen die bij uitstek geschikt zijn voor bijzondere objecten. Bruggen, silo’s en windmolens, wij zorgen voor het perfecte schilderwerk of de beste coating voor uw bijzondere object. Neem contact op met de Van Leur Groep voor uitgebreide informatie en advies. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden, verfsoorten, glascoatings en de prijsstellingen.

Beglazing

De expertise van De Van Leur Groep is gevormd door jarenlange ervaring, vak geschoold personeel en een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van beglazing. Wij werken door heel Nederland en leveren zowel enkel - dubbel - driedubbel glas. U kunt bij de Van Leur Groep ook terecht voor bijzondere beglazing zoals geluidwerend glas, glas in lood, isolerend glas of veiligheidsglas. Wilt u een bijzonder object voorzien van bijzonder glas of decoratieve beglazing? De Van Leur Groep denkt met u mee en adviseert u graag. Neem contact op voor informatie over werkwijze, prijsstellingen en mogelijkheden.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex