Projectinrichting Projecten

Projectinrichting

De Van Leur Groep biedt u een totaalpakket voor uw onroerend goed: van ontwerp tot bouw, onderhoud en reiniging tot inrichting. Wij zijn gespecialiseerd in het projectmatig inrichten van kantoren en woningcomplexen. Elk gebouw zal afhankelijk van de bestemming om een speciaal inrichtingsplan vragen. De Van Leur Groep helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen en benodigdheden, schakelt binnenhuisarchitecten in en ontwikkelt op deze manier samen met u een totaalconcept voor uw projectinrichting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Soorten projectinrichting

De toepassing van de ruimte zal vragen om bepaalde producten voor de inrichting van uw pand. Moet de vloer waterdicht zijn, dient de zon zoveel mogelijk te worden geweerd of stellen zaken die het milieu aangaan hoge eisen aan de inrichting van uw pand. Een kantoorruimte dient te zijn voorzien van duurzame kantoormeubelen, kasten, een aircosysteem en groen in de vorm van planten. Belangrijke speerpunten bij de projectinrichting kunnen zijn: voldoende stopcontacten, de juiste verlichting, keuze voor gordijnen/zonwering en voldoende kastruimte maar ook vergaderruimtes, toiletten en de receptie vragen om een specifieke inrichting. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw projectinrichting.

Van Leur Groep voor uw projectinrichting

Wij zijn u graag van dienst bij de projectinrichting van uw kantoor en bedrijf. De keuze van de vloer is hierbij van groot belang. Een dempende vloer, waterdichte vloer of tapijt, de Van Leur Groep adviseert u bij de perfecte keus van uw kantoor- of bedrijfsvloer. Wij hebben veel ervaring met het leggen van tapijten in kantoren en bedrijfsruimten. Wij beschikken over contacten met gerenommeerde bedrijven en leveranciers om tot een optimaal resultaat te komen voor uw projectinrichting. Neem contact op met de Van Leur Groep als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken om uw wensen te bespreken.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex