Reinigingswerken

Gevelreiniging

De Van Leur Groep is uw partner voor gevelreiniging. Onze jarenlange ervaring met het reinigen van gevels maakt dat wij de schoonmaak en het onderhoud van iedere gevel van elk soort materiaal voor onze rekening kunnen nemen. Elk materiaal vraagt om een eigen aanpak en de Van Leur Groep weet de juiste aanpak voor uw gevel. Doorgaans zal gevelreiniging door ons deel uitmaken van andere werkzaamheden die wij voor u uitvoeren, maar ook incidentele gevelreiniging behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op met de Van Leur Groep als u meer informatie wilt over gevelreiniging.

Soorten gevels en gevelreiniging

Niet alleen het materiaal waarvan de gevel is gemaakt verschilt, ook het vuil dat moet worden verwijderd zal per geval verschillen. Witte aanslag vergt een ander reinigingsplan dan roet, vuil of mossen. Een gladde muur vraagt om een andere werkwijze dan een houten gevel, een gevel met voegwerk of een gevel met damwandbeplating. Ook gevels met vakwerk worden professioneel door ons gereinigd. Graffiti wordt door de ene mens als een verrijking van de samenleving gezien, u wilt het misschien liever verwijderd hebben van uw kostbare gevel. De Van Leur Groep is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over gevelreiniging, de mogelijkheden en prijsstellingen.

Gevelreiniging en werkwijze

De Van Leur Groep zal afhankelijk van de gevel en het te verwijderen vuil kiezen voor een werkwijze voor wat betreft de gevelreiniging.

Een gevel van kalkzandsteen dient te worden behandeld met warm water. Door warm water te spuiten tegen een gevel van kalkzandsteen laat het vuil door de combinatie van warm water en druk gemakkelijk los. Witte aanslag kan het beste worden bestreden door het onder lage bespuiten van de gevel met een mengsel van kalk en water. Zo vraagt elke gevel en ieder soort vuil om een eigen werkwijze. Schakel de Van Leur Groep in als u uw gevel op professionele wijze wilt laten reinigen.

Lid van Bouwend Nederland

Bouwend Nederland voelt zich ook verantwoordelijk voor het voortdurend op een hoger plan brengen van het kwaliteitsniveau en de klantgerichtheid binnen de sector. Uiteindelijk moet dit leiden tot een versterking van het imago van de bouw en de marktpositie van de lidbedrijven. Om die reden ondersteunt Bouwend Nederland een aantal kwaliteits- en marketinginstrumenten, zoals het NVOB-keurmerk en de BouwGarant-verzekering voor de particuliere markt en de certificering van bouwbedrijven via de Stichting De Erkende Hoofdaannemer. Van Leur Groep utrecht is in het bezit van dit certificaat.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex