Nieuwbouw Verbouw Onderhoud

Nieuwbouw - Verbouw - Onderhoud

De Van Leur Groep in Utrecht is een flexibele organisatie voor al uw bouwprojecten in zowel nieuwbouw, verbouw en onderhoud werkzaamheden. Een nieuwbouwproject vergt bijvoorbeeld andere kwaliteiten dan een verbouwing of het onderhoud van uw onroerend goed. Van Leur Groep weet exact wat u nodig heeft. In overleg met u bepalen wij de strategie, bespreken wij het budget en stellen wij een werkplan op. Onze flexibiliteit en korte communicatielijnen staan garant voor een soepele samenwerking. 

Uw bouwproject van begin tot eind begeleid en uitgevoerd

Uw bouwprojecten kunnen door Van Leur Groep van het begin tot het eind worden begeleid en uitgevoerd. Of het nu om een kleinschalig project gaat of om een groot nieuwbouwproject, de Van leur Groep begeleidt u en voert dit optimaal voor u uit. De wensen van de klant staan bij ons voorop en op tussentijdse veranderingen in het wensenpakket kunnen wij door onze flexibiliteit goed inspelen. Het eindresultaat moet volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Goede afspraken en helder werkplan

Bij verbouwingen van uw onroerend goed is het zaak de overlast tot een minimum te beperken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de zorg voor een opgeruimde bouwplaats. Goede afspraken en een helder werkplan dienen als handvat bij de verbouwing van uw onroerend goed. Ervaring leert dat een verbouwing van onroerend goed is gebaat bij regelmatig contact en overleg tussen de betrokken partijen.

Periodiek of incidenteel laten inspecteren en onderhouden van uw onroerend goed

Het onderhoud van uw onroerend goed nemen wij graag voor onze rekening. Wij kunnen periodiek inspecteren en onderhouden, of op incidentele basis uw onroerend goed onderhouden. Wij beschikken over vak geschoold personeel en alle benodigde materialen om uw pand optimaal te verbouwen en te onderhouden. Onze expertise is uitgebreid en ook het restaureren van monumentale onderdelen of het vervangen daarvan behoort tot ons dienstenpakket.

Kozijnen kunnen direct door ons worden gerepareerd of vervangen, wij vervangen deuren of herstellen uw metselwerk. Neem contact op met de Van Leur Groep voor meer informatie.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex