Kunststofvloeren Projecten

Kunststofvloeren & Vloercoatings

De Van Leur Groep heeft in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan met het leggen van kunststofvloeren. Het leggen van industriële vloeren vereist een deskundige en professionele aanpak. Kunststofvloeren kunnen verschillende toepassingen hebben met elk hun eigen voorwaarden en functionaliteit. De Van Leur Groep analyseert uw wensen en eisen en stelt een werkplan op. Zo vereist een kunststofvloer een sterke en egale basisvloer. Indien sprake is van een verbouwing, zal de Van Leur Groep eerst een schadeanalyse opstellen, waarna een duurzame oplossing wordt aangeboden.

Het leggen van industriële vloeren vereist specialistische vaardigheden die wij u kunnen bieden door onze jarenlange ervaring!

Vloeistofdichte of elektrisch geleide vloersysteem, welk type kunststofvloer heeft u nodig?

De toepassing van kunststofvloeren is zeer divers: een vloeistofdichte vloer bijvoorbeeld of elektrisch geleide vloersysteem. Een vloeistofdichte vloer is vereist in een ziekenhuis, zwembad of drukkerij. Ook in verband met milieuvereisten dienen sommige vloeren geen enkele vloeistof door te laten, denk bijvoorbeeld aan laboratoria of de chemische industrie. De Van Leur Groep adviseert u graag en legt op professionele wijze uw vloeistofdichte vloer.

Door de toenemende automatisering is veel vraag naar elektrische geleide vloersystemen. Operatiekamers zijn hiervan een voorbeeld. Computerruimten maar ook sportcentra dienen te voldoen aan veiligheidseisen op onder meer het gebied van bedrading. De Van Leur Groep kan u adviseren over de mogelijkheden en een totaaloplossing voor u bedenken én uitvoeren.

De Van Leur Groep denkt met u en staan voor u klaar met deskundig advies en professionele kunststofvloeren

Welke toepassing u ook zoekt, wij denken met u mee en adviseren u bij de keuze van uw kunststofvloer. De mogelijkheden en toepassingen zijn zeer divers. Naast de vloeistofdichte vloer en de elektrisch geleide vloersystemen kunnen wij ook parkeerdekken leveren die aan alle eisen voldoen. De eisen van een parkeerdek zijn onder meer slijtage bestendigheid, UV bestendigheid, veiligheid én waterdichtheid. Ga voor een deskundig advies en professionele kunststofvloeren naar de Van Leur Groep. Wij staan garant voor de perfecte oplossing voor al uw vloeren.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex