Zoetermeer

Van Leur Groep is dé specialisti in verbouwen in de regio Zoetermeer!

Wilt u gaan verbouwen in Zoetermeer? Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer in Zoetermeer voor het uitvoeren van een verbouwing? Vraag dan een offerte op bij De Van Leur Groep, de specialist in verbouwen in Zoetermeer. De Van Leur Groep is met ervaring in alle bouwdisciplines beslist hét aangewezen bedrijf als u wilt gaan verbouwen. Wat uw bouwwensen ook zijn, wij bieden maatwerk.

Van het aanpassen van de indeling van uw kantoor tot het verbouwen van woningen, door onze brede aanpak bieden wij u een totaalpakket aan diensten. Ons team bestaat uit specialisten die de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen. Mede hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u verbouwen in Zoetermeer? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Uw wensen staan centraal bij het verbouwen van uw pand of woning in Zoetermeer

Als u ons laat verbouwen in Zoetermeer zullen wij dit van begin tot eind begeleiden en uitvoeren. Vooraf zullen we altijd starten met het opstellen van een plan. We bepalen:

  • het budget
  • uw wensen
  • de strategie
  • het werkplan
  • de materialen

De wensen van de klant staan bij het verbouwen centraal. Na het verbouwen moet het eindresultaat immers aan uw verwachten voldoen. Onze flexibiliteit en korte communicatielijnen staan garant voor een soepele samenwerking.

Uw verbouwing in Zoetermeer compleet verzorgd door van Leur Groep

De meeste verbouwingen vragen om de nodige installatie- en loodgieterswerken. Ook dit kunnen wij professioneel voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van rioleringen, water en gas. Maar ook om sanitair. Als u wilt verbouwen in Zoetermeer adviseren wij graag en voeren wij de verbouwing uit, inclusief installatie en loodgieterswerkzaamheden. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Uw wensen voor verbouwen bespreken? Benieuwd naar de kosten? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Welk pand u ook wilt verbouwen, wij verzorgen dit graag.

Ook vor het laten verbouwen van uw onroerend goed bent u bij ons aan hét juiste adres!

Heeft u onroerend goed en wilt u dit verbouwen in Zoetermeer? Bij het verbouwen van onroerend goed is het zaak de overlast tot een minimum te beperken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de zorg voor een opgeruimde bouwplaats. Goede afspraken en een helder werkplan dienen als handvat bij verbouwingen. Ervaring leert dat een verbouwing van onroerend goed is gebaat bij regelmatig contact en overleg tussen de betrokken partijen. Het onderhoud van uw onroerend goed nemen wij graag voor onze rekening. Wij kunnen periodiek inspecteren en onderhouden, of op incidentele basis uw onroerend goed onderhouden.

Geschoolde vakmensen staan klaar voor uw verbouwing in Zoetermeer

De Van Leur Groep beschikt over vak geschoold personeel en alle benodigde materialen om uw pand in Zoetermeer optimaal te verbouwen en te onderhouden. Onze expertise is uitgebreid en ook het restaureren van monumentale onderdelen of het vervangen daarvan behoort tot ons dienstenpakket. Kozijnen kunnen direct door ons worden gerepareerd of vervangen, wij vervangen deuren of herstellen uw metselwerk. Neem contact op met de Van Leur Groep voor meer informatie!

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Verbouwen van panden in de buurt van Zoetermeer en de rest van Nederland
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex