Achthoven

Schildersbedrijf uit de regio Achthoven - Van Leur Groep

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een schildersbedrijf in de regio Achthoven. Van Leur Groep kan uw klus aan. Wij hebben als schildersbedrijf eerder en meerdere klussen in de omgeving van Achthoven uitgevoerd. Daarnaast zijn wij niet alleen een schildersbedrijf, maar kunnen wij ook verschillende andere klussen voor u uitvoeren. Ruim vijfenvijftig jaar geleden begonnen als gespecialiseerd schildersbedrijf in de regio Achthoven, is de Van Leur Groep inmiddels gegroeid tot een bundeling van bedrijven die zich landelijk manifesteren op het gebied van verbouw en onderhoud. Vijf professionele vakgebieden binnen een organisatie, waardoor elk project efficiënt, professioneel en integraal aangepakt kan worden. Bekijk onze website voor meer informatie over ons bedrijf.

Schildersbedrijf voor nieuwbouw en onderhoud in regio Achthoven

Alle bouwdisciplines bevinden zich onder één dak, zo ook ons schildersbedrijf bij u in de buurt van Achthoven. Daardoor is het mogelijk een doordachte integrale aanpak op te stellen voor uw onderhoudsplan. Van het renoveren en schilderen van de voorgevel tot en met de inrichting van het pand. Door deze brede aanpak bieden wij u een totaalpakket aan diensten, zodat u kunt volstaan met een deskundige partij voor uw gehele onderhoudsplan. Uit ervaring blijkt dat deze aanpak tot uitstekende resultaten leidt. De Van Leur Groep is het schildersbedrijf voor bijzondere projecten in de regio Achthoven. Wij analyseren uw project en komen samen met u tot de beste oplossing. Als schildersbedrijf is Van Leur Groep uit de omgeving van Achthoven onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige verfsystemen en coatingsystemen die bij uitstek geschikt zijn voor bijzondere objecten. Bruggen, silo’s en windmolens, wij zorgen voor het perfecte schilderwerk of de beste coating voor uw bijzondere object. Neem contact op met de Van Leur Groep voor uitgebreide informatie en advies. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden, verfsoorten, glascoatings en de prijsstellingen.

Beglazing uitgevoerd door schildersbedrijf Van Leur uit de regio Achthoven

De expertise als schildersbedrijf van Van Leur Groep bij u in de omgeving van Achthoven is gevormd door jarenlange ervaring, vakkundig geschoold personeel en een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van schilderwerk en glaszetten. Wij werken als schildersbedrijf niet alleen in de regio Achthoven maar door heel Nederland en leveren zowel enkel - dubbel - driedubbel glas. U kunt bij de Van Leur Groep ook terecht voor bijzondere beglazing zoals:

  • geluidwerend glas
  • glas in lood
  • isolerend glas
  • veiligheidsglas

Wilt u een bijzonder object voorzien van bijzonder glas of decoratieve beglazing? De Van Leur Groep denkt met u mee en adviseert u graag. Neem contact op voor informatie over werkwijze, prijsstellingen en mogelijkheden.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Schildersbedrijf uit de regio Achthoven - Van Leur Groep
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2022 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex