Amstelveen

Van Leur Groep staat garant voor de perfecte oplossing voor uw kunststofvloeren in regio Amstelveen

Kunststofvloeren voor ziekenhuizen of zwembaden nodig in de buurt van Amstelveen? Speciale wensen voor kunststofvloeren? Graag analyseert De Van Leur Groep uw wensen en eisen en biedt een passend werkplan aan. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring in het leggen van kunststofvloeren voor zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie in de buurt van Amstelveen en omgeving. Door deze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde specialistische vaardigheden bij het leggen van kunststofvloeren. Wat uw wensen ook zijn, graag denken wij met u mee en adviseren u bij het kiezen van de juiste kunststofvloer. Al vele jaren staan wij garant voor de perfecte oplossing voor al uw vloeren.

Kunststofvloeren voor u in Amstelveen, kiest u voor elektrisch geleid systeem of een vloeistofdichte vloer?

Wilt u een elektrisch geleid vloersysteem? Of gaat uw voorkeur uit naar een vloeistofdichte vloer? De toepassingen van kunststofvloeren zijn zeer uiteenlopend. Om de juiste kunststofvloeren te kunnen leveren zullen wij dan ook eerst uw wensen bespreken. Wij kunnen langskomen in de buurt van Amstelveen en omgeving of u komt naar ons. Van Leur Groep adviseert u graag en legt op professionele wijze uw vloeistofdichte vloer. Dit hebben wij in de afgelopen jaren voor bedrijven in verschillende branches gedaan:

  • Drukkerij
  • Chemische industrie
  • Laboratoria
  • Zwembaden
  • Ziekenhuizen

Kunststofvloeren voor ziekenhuizen moeten tevens aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Wij kennen deze als geen ander en passen ons hierop aan.

Onze kunststofvloeren voldoen ook aan de eisen van parkeerdekken

De mogelijkheden op het gebied van kunststofvloeren zijn zeer breed. Naast kunststofvloeren die vloeistofdicht en elektrisch geleidend zijn kunnen wij vloeren leveren die voldoen aan de eisen van parkeerdekken. Hierbij moet u denken aan slijtage bestendigheid, UV bestendigheid, veiligheid én waterdichtheid. Ook kunststofvloeren laten leggen in de buurt van Amstelveen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Van Leur Groep. Wij voorzien graag in uw behoeften met passende vloeren.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Kunststofvloeren gelegd door Van Leur Groep in regio Amstelveen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2022 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex