Utrecht

Bouwbedrijf Van Leur Groep al meer dan 25 jaar actief in Utecht en omgeving

Bouwbedrijf nodig in de regio van Utrecht dat ervaren is in verschillende bouwdisciplines? Wilt u een verbouwing, onderhoud of nieuwbouw project uit laten voeren? Wat uw bouwwensen ook zijn, bij bouwbedrijf Van Leur Groep in de buurt van Utrecht bent u aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in het vak en hebben meer dan 5 bouwdisciplines onder één dak. Van het schilderen van de buitenkant van uw pand tot het verbouwen van uw woning, wij bieden een breed pakket met totaaldiensten aan. Om zeer goede klanttevredenheid te waarborgen streven wij naar optimalisatie van onze dienstverlening. Als bouwbedrijf blijven wij ontwikkelen en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Benieuwd wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of bekijk onze website.

Van nieuwbouw tot vastgoedbeheer bent u bij bouwbedrijf van Leur Groep aan hét juiste adres!

Bouwbedrijf Van Leur Groep in de buurt van Utrecht is inzetbaar voor totaalprojecten maar ook om specifieke onderdelen van een bouwproject uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan:

Of het nu gaat om opdrachten voor particulieren of projectontwikkelaars, wij leveren maatwerk en denken met onze klanten mee.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen ons bouwbedrijf in Utrecht

Mede hierom staan wij bekend onder onze klanten in Utrecht en omgeving. Onze bouwactiviteiten voeren wij uit voor het duurzaam behouden van uw vastgoed. Wij bekijken per object en opdracht wat er nodig is om dit in zeer goede staat te houden. Samen maken we afspraken, bepalen we de strategie, bespreken we het budget en stellen een werkplan op. Om dit uit te kunnen voeren beschikken wij over vak geschoold personeel en alle benodigde materialen. Een afspraak of meer informatie? Neem contact op of bekijk onze website. Als bouwbedrijf werken wij in Utrecht en daarbuiten.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Bouwbedrijf in de regio Utrecht? Van Leur Groep staat voor u klaar!
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2022 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex