Almere

Aannemer in de regio Almere voor projectinrichting, beglazing en meer.

Een aannemer inschakelen voor uw verbouwplannen? Wilt u het onderhouden van uw pand in de buurt van Almere uit handen geven? Aannemersbedrijf Van Leur Groep biedt u een totaalpakket voor uw pand: van het ontwerp tot aan de bouw,  van onderhoud en reiniging tot de inrichting op maat. Inmiddels kunnnen na jaren wel zeggen een gerenommeerd bedrijf te zijn als aannemer in Almere en omgeving. Op zoek naar een bedrijf die naast het bouwen/verbouwen ook uw pand kan inrichten op maat? Als aannemer verzorgen wij ook het projectmatig inrichten van verschillende panden zoals bijvoorbeeld woningcomplexen en kantoren. Dit is altijd maatwerk want elk pand, gebouw of kantoor vraagt immers om een eigen inrichtingsplan. Vooraf stellen wij samen met de opdrachtgever op wat de wensen zijn en de ruimte nodig heeft. Indien nodig schakelen wij speciale binnenhuisarchitecten in en ontwikkelen op deze manier samen met u het totaalconcept voor uw projectinrichting.

Aannemer in de omgeving van Almere voor projectinrichting 

Als aannemer verzorgen wij al jaren projectinrichting voor klanten in de buurt van Almere en daarbuiten. Afhankelijk van uw wensen kunnen we bijvoorbeeld een kantoorruimte voorzien van:

  • Kantoormeubelen
  • Kasten
  • Airco systemen
  • Planten

Ook de juiste verlichting en zonwering is van belang. Samen met u bespreken we uw wensen en bekijken we wat de ruimte nodig heeft, en dit complete plaatje verzorgen wij graag voor u. Wilt u daarnaast nog bijvoorbeeld nieuwe toiletten? Of een receptie op maat gemaakt? Ook voor verbouwwerkzaamheden staan wij voor u klaar als aannemersbedrijf. Aannemer van Leur Groep, hét adres voor al uw verbouwplannen in Almere en omgeving.

Aannemer in de regio Almere voor beglazing

Nieuwe beglazing in uw pand? Enkel glas laten vervangen door veiligheidsglas of geluidwerend glas? Aannemersbedrijf De Van Leur Groep heeft tevens expertise op het gebied van beglazing. Wij werken niet alleen in de buurt van Almere maar door heel Nederland. Wij leveren bijzondere en kwalitatief hoogwaardige beglazing. Graag denken wij mee en geven wij u advies. Neem contact op voor informatie over werkwijze, prijsstellingen en mogelijkheden.

Aannemer Van Leur Groep uit de regio Almere is ruim gecertificeerd

  • Iso-9001

Kwaliteit staat bij de Van Leur Groep hoog in het vaandel. Zo zijn wij sinds het jaar 2000 in het bezit van het iso 9001-certificaat, afgegeven door Lloyd's register quality Assurance. Kwaliteit betekent voor ons onder meer afspraken maken en die nakomen. Daarom werken we met duidelijke offertes waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

  • AF-erkend

De Van Leur Groep Utrecht is AF-erkend en werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenning regeling. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfs technische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

  • VCA**

Kwaliteit van het werk betekend ook veilidhied op de bouwplaats en aandacht voor de juiste arbeidsomstandigheden. De veiligheid en het wel welzijn van onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel dit blijkt ondermeer door het behaalde veiligheidscertificaat; VCA** (veligheid Checklist Aannemers). Verder wordt het personeel bij elke vergadering herinnerd aan de voorschriften van de VCA erkenning.

  • Uneto- VNI

Ook wij zijn lid van Uneto-VNI, de verenigigng van nederlandse installateurs. Hiermee bent u verzekerd van de bijstand van een onafhankelijke geschillencommisise, garantiebepalingen en een waarborgfonds. Niet dat dit nodig zal zijn, want wij leveren perfectie en geven om onze klanten.

  • Bouwend Nederland

Van Leur groep is aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

  • Fundeon

Wij zijn in het jaar 2007 uitgeroepen tot erkend leerbedrijf. Wij besteden veel tijd en aandacht aan studenten die zich interesseren in ons vakgebied en zich daarin willen ontwikkelen. Het succes van de Van Leur Groep berust zich op onze goed opgeleide en professionele medewerkers.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Aannemer in de regio Almere voor projectinrichting, beglazing en meer.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2022 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex