Aarlanderveen

Aannemer in de regio Aarlanderveen die totaalpakket biedt voor uw onroerend goed

Een aannemer nodig voor uw verbouwplannen? Wilt u het onderhouden van uw onroerend goed in de buurt van Aarlanderveen graag uit handen geven? Aannemersbedrijf Van Leur Groep biedt u een totaalpakket voor uw onroerend goed. Van ontwerp tot bouw, onderhoud en van reiniging tot inrichting. Al jarenlang zijn wij een begrip als aannemer in Aarlanderveen en omgeving. Wilt u niet alleen uw pand laten verbouwen maar wilt u het ook laten inrichten? Als aannemer verzorgen wij ook projectmatig inrichten van woningcomplexen en kantoren, maatwerk naar de wensen van de klant. Elk bedrijfspand, kantoor of gebouw vraagt om een eigen inrichtingsplan. Vooraf bespreken wij de wensen en stellen dit samen met de opdrachtgever op. Indien de vraag er naar is schakelen wij naast onze eigen aannemer speciale binnenhuisarchitecten in en ontwikkelen op deze manier samen met u het totaalconcept voor uw projectinrichting.

Van Leur Groep uw partner voor de klus, ook voor projectinrichting!

Als aannemer verzorgen wij projectinrichting voor klanten in de buurt van Aarlanderveen en omgeving. Afhankelijk van uw wensen kunnen we verschillende producten voor u realiseren.Zo kunnen we bijvoorbeeld uw kantoorruimte voorzien van:

  • Kasten
  • Kantoormeubelen
  • Airco systemen
  • Planten

Niet alleen producten zijn belangrijk maar ook de juiste verlichting en zonwering is van belang. Hier helpen wij u graag bij. Heeft u nog andere wensen zoals bijvoorbeeld nieuwe toiletten? Of een speciale receptie op maat gemaakt? Voor verbouwwerkzaamheden zijn wij u als aannemersbedrijf graag van dienst. Wij komen graag bij u langs om samen met u als klant tot de beste oplossing voor uw pand te komen. Van Leur Groep is uw partner voor de klus!

Als u kiest voor nieuwe beglazing in uw pand, dan kiest u voor de expertise van de Van Leur Groep!

Heeft u ieuwe beglazing nodig in uw pand? Of wilt u enkel glas laten vervangen door veiligheidsglas of geluidwerend glas? Aannemersbedrijf De Van Leur Groep heeft expertise op het gebied van beglazing en staat graag voor u klaar. Wij werken niet alleen in de buurt van Aarlanderveen maar verzorging beglazing door heel Nederland. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige beglazing. Graag denken wij met u mee en geven wij u advies voor u op maat. Wilt u meer informatie over werkwijze, prijsstellingen en mogelijkheden? Neem contact met ons op en we bespreken het graag met u.

Kies voor zeker en kies een aannemer in de buurt van Aarlanderveen die ruim gecertificeerd is

  • AF-erkend

De Van Leur Groep Utrecht is AF-erkend en werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenning regeling. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfs technische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

  • VCA**

Kwaliteit van het werk betekend ook veilidhied op de bouwplaats en aandacht voor de juiste arbeidsomstandigheden. De veiligheid en het wel welzijn van onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel dit blijkt ondermeer door het behaalde veiligheidscertificaat; VCA** (veligheid Checklist Aannemers). Verder wordt het personeel bij elke vergadering herinnerd aan de voorschriften van de VCA erkenning.

  • Iso-9001

Kwaliteit staat bij de Van Leur Groep hoog in het vaandel. Zo zijn wij sinds het jaar 2000 in het bezit van het iso 9001-certificaat, afgegeven door Lloyd's register quality Assurance. Kwaliteit betekent voor ons onder meer afspraken maken en die nakomen. Daarom werken we met duidelijke offertes waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

  • Uneto- VNI

Ook wij zijn lid van Uneto-VNI, de verenigigng van nederlandse installateurs. Hiermee bent u verzekerd van de bijstand van een onafhankelijke geschillencommisise, garantiebepalingen en een waarborgfonds. Niet dat dit nodig zal zijn, want wij leveren perfectie en geven om onze klanten.

  • Fundeon

Wij zijn in het jaar 2007 uitgeroepen tot erkend leerbedrijf. Wij besteden veel tijd en aandacht aan studenten die zich interesseren in ons vakgebied en zich daarin willen ontwikkelen. Het succes van de Van Leur Groep berust zich op onze goed opgeleide en professionele medewerkers.

  • Bouwend Nederland

Van Leur groep is aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

van Leur Groep logo
van Leur Groep
Aannemer in de regio Aarlanderveen voor projectinrichting, beglazing en meer.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2022 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex