Certificering

Certificering

Iso-9001

Kwaliteit staat bij de Van Leur Groep hoog in het vaandel. Zo zijn wij sinds het jaar 2000 in het bezit van het iso 9001-certificaat, afgegeven door Lloyd's register quality Assurance. Kwaliteit betekent voor ons onder meer afspraken maken en die nakomen. Daarom werken we met duidelijke offertes waarin werkzaamheden en kosten helder zijn omschreven.

AF-erkend

De Van Leur Groep Utrecht is AF-erkend en werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenning regeling. Aan de AF-Erkenningsregeling kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfs technische diploma’s. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en
de garantie.

VCA**

Kwaliteit van het werk betekend ook veilidhied op de bouwplaats en aandacht voor de juiste arbeidsomstandigheden. De veiligheid en het wel welzijn van onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel dit blijkt ondermeer door het behaalde veiligheidscertificaat; VCA** (veligheid Checklist Aannemers). Verder wordt het personeel bij elke vergadering herinnerd aan de voorschriften van de VCA erkenning.

Uneto- VNI

Ook wij zijn lid van Uneto-VNI, de verenigigng van nederlandse installateurs. Hiermee bent u verzekerd van de bijstand van een onafhankelijke geschillencommisise, garantiebepalingen en een waarborgfonds. Niet dat dit nodig zal zijn, want wij leveren perfectie en geven om onze klanten.

Bouwend Nederland

Van leur groep is aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.

Fundeon

Wij zijn in het jaar 2007 uitgeroepen tot erkend leerbedrijf. Wij besteden veel tijd en aandacht aan studenten die zich interesseren in ons vakgebied en zich daarin willen ontwikkelen. Het succes van de Van Leur Groep berust zich op onze goed opgeleide en professionele medewerkers.

 

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex