Nieuwbouw & Renovatie Projecten

Nieuwbouw, Renovatie, Restauratie

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie zijn belangrijke activiteiten binnen onze organisatie, die onderdeel uitmaken van het complete onderhoudsplan voor het behoud van uw onroerend goed. Bij alle drie de activiteiten komen voor een groot deel dezelfde werkzaamheden voor. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Juist daarom is het verstandig om Van Leur Groep al in een vroeg stadium bij uw plannen te betrekken. Wij beschikken over ervaren, enthousiaste medewerkers en modern materieel om uw plannen efficiënt en optimaal te realiseren. Door onze flexibele organisatie zijn we in staat om zowel groot- als kleinschalige projecten aan te pakken.

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw kunnen wij u van ontwerp, budgetering en realisatie dus eigenlijk van begin tot eind begeleiden. Bij ons staan dan ook de klant specifieke wensen voorop (je kunt het maar 1 keer goed doen) daarom is onderlinge vertrouwen van groot belang op deze manier kunnen wij bouwen wat u als klant voor ogen hebt , waarbij prijs en kwaliteit voorop staan. Door onze korte interne lijnen zijn wij instaat om veranderingen tijdens de bouw ook soepel over te nemen waardoor het eindresultaat ook aan uw verwachtingen voldoet.

Verbouw

Bij verbouw is het erg belangrijk om de overlast tot het minimale te beperken, waarbij een schone opgeruimde bouwplaats vanzelfsprekend is . Een ander belangrijk punt is gemaakte afspraken nakomen alleen op deze manier kun je het voor beide partijen naar tevredenheid afronden.

Renovatie

Door onze jarenlange ervaring , enthousiast personeel uitgerust met moderne gereedschappen zijn wij in staat om kozijnen terplekke te repareren , windveren vervangen , leveren en afhangen van binnen/buitendeuren etc.Maar ook het vervangen van het pannendak kunnen wij dankzij ons modern machine park op een vlotte manier uitvoeren waardoor het overlast tot het minimale beperkt blijft.

Restauratie

Ook restauratie is voor ons geen vreemde, mede door onze eigen moderne werkplaats en vakbekwaam enthousiast personeel kunnen wij ook monumentale onderdelen herstellen of zelfs vernieuwen of het dan gaat om hout of metselwerk het behoort allebei tot de mogelijkheden.

 

 

van Leur Groep logo
van Leur Groep
nieuws
van Leur Groep logo
van Leur Groep

Copyright © 2021 van Leur Groep | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex